Skip to content

Våre fysioterapeuter

Her kan du lese om våre fysioterapeuter og finne den rette for deg!

Om du har et prestasjonsmål du vil nå eller om du har en smerte du vil bli kvitt, så hjelper vi deg! Vi tilbyr både trening og fysioterapi. Hos oss kan du forvente å få individuelt tilpasset oppfølging av høy faglig kvalitet  med kort ventetid!

Henrik Warpe-Kinn

Henrik jobber hovedsakelig med pasienter med skulder-, hofte- og kneplager. Han er fysioterapeut, eier og daglig leder i Fredrikstad Idrettsmedisin.

Henrik har tidligere jobbet som medisinsk ansvarlig for Stjernen Hockey Elite, samt teknikk- og motorikktrener for Olympiatoppen Øst, fysioterapeut for Åsane Fotball i OBOS-ligaen og Olympiatoppen Vest.

Henrik er godkjent behandler hos blant annet Idrettens helsesenter, håndballforsikringen og alle private behandlingsforsikringer.

Mob. 92082958 Mail. henrik@frim.no

Våre fysioterapeuter
Våre fysioterapeuter

Sara Martinsen

Sara har en mastergrad i idrettsfysioterapi og er personlig trener fra Norges idrettshøgskole. Sara har mye erfaring innenfor styrketrening og har tidligere vært turner for Fredrikstad turn. Hun jobber hovedsakelig med muskel-skjelettplager, både innenfor rehabilitering, prestasjonsfremmende trening og skadeforebygging. 

Hun jobber også som fysioterapeut på Wang Toppidrett og Wang Ung i Fredrikstad. 

Sara er godkjent blant annet av idrettens helsesenter, håndballforsikringen og alle private behandlingsforsikringer.

mob: 90053759 mail: sara@frim.no

Celine Warpe-Kinn

Celine jobber i MAMMA-konseptet vårt med fysioterapi og trening for gravide, mødre og barn i svangerskap og barseltid.

Celine har tatt alle fysioterapiforbundet sine kurs om bekkenleddssmerter og bekkenbunnsdysfunksjon og kan derfor undersøke og hjelpe deg som har plager i bekkenet, underlivet eller andre svangerskapsrelaterte plager.

mob. 92212861 mail: celine@frim.no

Våre fysioterapeuter
Våre fysioterapeuter

Svein Kristiansen

Svein er Manuellterapeut og spesialist i manuellterapi og har jobbet med idrettsutøverer i mange idretter spesielt det siste tiåret. Han bistår fysioterapeutene ved FRIM med second opinion og ultralydundersøkelser.

Svein har vært i de medisinske teamene i flere elitelag i distriktet blant annet FBK og elitegruppa (jenter)i Nedre Glomma Turn.

Svein er godkjent behandler hos Idrettens Helsesenter samt alle forsikringsselskap.

Tlf: 469 66 962 Mail: svein@frim.no